Heren / Unisex

V-hals T-shirts

Dames T-shirts

T-dress

Kinder T-shirts

Zonder mouwen

T-Shirts bedrukken

Laat een T-shirt bedrukken met jouw eigen tekst, logo of afbeelding

Shirt bedrukken met jouw eigen ontwerp?

Kleding Bedrukken Heerlen biedt diverse modellen dames- en herenshirts in vrijwel alle kleuren en maten. Laat jouw unieke shirt bedrukken met een design naar keuze. Dit kan een tekst zijn, een bedrijfslogo, afbeelding of illustratie, of een combinatie hiervan. Wij helpen je ook graag met het ontwerp!

 Bestelling mogelijk per stuk
 Dames / Heren, Maat XS t/m XXXL
 Bedrukking Borst / Rug / Mouw
Prijs afhankelijk van aantal
 Techniek Transferdruk / Zeefdruk
 1-4 Kleuren of Fotoprint (transferdruk)
 Full-color vanaf 25 stuks (zeefdruk)
 Kwaliteit Katoen 130 – 210 gr/m2
 Levertijd 3-7 werkdagen
 Bezorging PostNL (vanaf € 2,40)

Transferdruk

T-shirts bedrukken kan door middel van verschillende technieken. Afhankelijk van het aantal t-shirts en de gewenste kwaliteit kun je kiezen voor transferdruk of zeefdruk. Bij transferdruk wordt een t-shirt bedrukt met folie in 1 tot 4 kleuren (of een full-colour print).

Voor grotere aantallen kan er gekozen worden voor zeefdruk waarbij er door middel van een zeefraam direct textielverf wordt aangebracht op de t-shirts. De kleuren hechten aan het textiel, resulterende in een duurzaam en hoog kwalitatief eindresultaat.

T-shirts zeefdrukken

Wil je slechts één of een paar shirts bestellen dan is transferdruk (opdruk) de meest voordelige optie. Wil je een grotere oplage t-shirts bedrukken dan geeft zeefdruk de beste prijs/kwaliteit verhouding. Vanaf 10 t-shirts en meer is deze druktechniek zelfs goedkoper. Het maakt daarbij geen verschil welke maten t-shirts je bestelt.

Snelle levering

Kleding Bedrukken Heerlen streeft naar een levertijd van 1-3 werkdagen (Voor zeefdruk 5-7 werkdagen). Wil je jouw bedrukte t-shirts snel geleverd hebben, zorg dan voor een drukbestand waarmee wij meteen aan de slag kunnen. Zorg dat afbeeldingen een goede kwaliteit hebben, de juiste kleuren vermeld zijn (CMYK) en eventueel lettertypen of logo’s zijn bijgevoegd. Wanneer het drukbestand is goedgekeurd wordt jouw bestelling in productie genomen. Afhankelijk van het design, aantal kleuren en techniek kunnen we de verwachtte levertijd aangeven. Wanneer de t-shirts zijn bedrukt en gedroogd ontvang je een verzendbevestiging.