Laat Polo’s bedrukken voor jezelf, jouw bedrijf of (sport)vereniging.

Polo’s bedrukken

De polo is misschien wel het meest diverse kledingstuk als het aankomt op gepersonaliseerde kleding. Laat polo’s bedrukken met lange of korte mouwen, als bedrijfskleding of sportkleding, of gewoon als vrijetijdskleding.

Polo met logo bedrukken

Een polo shirt met logo opdruk (of geborduurd logo) is ideaal als werkkleding voor de ZZP’er. Bestel een werk polo om professioneel mee voor de dag te komen, of je nu werkt in de bouw, zorg, horeca of autogarage.

Ook voor sport en andere verenigingen is de polo een ideaal kledingstuk. Een polo laten bedrukken met het embleem van jullie club? Natuurlijk in de passende kleuren.

Waar kan ik een polo laten bedrukken?

Je kunt een polo laten bedrukken op de borst, rugzijde en mouwen. Kleding Bedrukken Heerlen heeft polo’s in alle veel voorkomende kleuren en maten.

Bedrukken of borduren

Borduren geeft een duurzamere kwaliteit dan transferdruk, echter zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden:

  • Er moet eerst een borduurplaat gemaakt worden (a 50 euro)
  • Vooral geschikt voor kleinere ontwerpen / logo’s
  • Te kleine details zijn moeilijk uitvoerbaar

Bij borduren wordt er een stukje stof achter het textiel geplaatst zodat het borduurgaren houvast heeft. Bij intensieve beweging kan dit gaan irriteren wanneer er niks onder de polo gedragen wordt. Houdt hier rekening mee wanneer je een polo besteld als werkkleding of sportkleding (met name bij een opdruk op de borst).