Werkkleding

Bouw, Automotive, Tuin

Safety wear

Hi-Visability, Brandwerend, Antistatisch, etc.

Overalls

Zakelijk

Corporate wear

Overhemden

Overhemden, Gilets

Horecakleding

Horecakleding, Sloven

Kokskleding

Keukenkleding

Zorgkleding

Bedrijfskleding met logo

Gepersonaliseerde werkkleding of bedrijfskleding bedrukken voor personeel met een professionele uitstraling!

Comfortabele bedrijfskleding bedrukt met jouw logo, bedrijfsnaam en/of slogan. Voor jezelf of jouw medewerkers gepersonaliseerde werkjassen, werkbroeken, truien, polo’s en t-shirts. Allemaal met een professionele uitstraling die past bij jouw imago.

Onze collectie bedrijfskleding bestaat uit een ruim assortiment kleding voor vrijwel elk soort bedrijf. Vergroot ook jouw naamsbekendheid door passende bedrijfskleding bedrukt in jouw onderscheidende stijl.

  • bedrijfskleding zorg
  • bedrijfskleding horeca
  • bedrijfskleding bouw

Bedrijfskleding bedrukken

Het creëren van een professionele uitstraling en het bevorderen van merkbekendheid zijn essentiële aspecten van een succesvol bedrijf. Bedrijfskleding bedrukken speelt een cruciale rol in het versterken van de identiteit en het imago van een organisatie. Werknemers die werkkleding dragen met het bedrijfslogo stralen niet alleen een gevoel van eenheid en professionaliteit uit, maar fungeren ook als ambassadeurs van het merk.

Bedrijfskleding is meer dan alleen een praktisch kledingstuk. Het dient als een krachtig marketinginstrument dat de merkbekendheid vergroot en de bedrijfsidentiteit versterkt. Door het bedrukken van bedrijfskleding met het logo en andere relevante brandingelementen, wordt elke medewerker een wandelend reclamebord.

Vooral in sectoren zoals horeca, waar directe klantinteractie een belangrijke rol speelt, is het bedrukken van horecakleding van groot belang. Het stelt gasten in staat om direct te herkennen wie de medewerkers zijn en bij welk bedrijf ze horen. Dit creëert een gevoel van vertrouwen en professionaliteit.

Een veelgebruikte methode voor bedrijfskleding bedrukken is transferdruk. Deze techniek maakt gebruik van warmte om het logo of de bedrijfsnaam op de kleding over te brengen. Het resultaat is een duurzame en hoogwaardige bedrukking die bestand is tegen veelvuldig wassen en slijtage.

Kortom, het belang van bedrijfskleding met logo kan niet worden onderschat. Het biedt niet alleen een professionele uitstraling, maar fungeert ook als een krachtig marketinginstrument. Door het bedrukken van werkkleding met behulp van technieken zoals transferdruk, zeefdruk of andere opdruk, kunnen bedrijven hun merkidentiteit versterken en de naamsbekendheid vergroten.

Logo borduren

Behalve bedrijfskleding bedrukken kun je bij Kleding Bedrukken Heerlen jouw logo ook laten borduren. Laat jouw logo borduren op bijvoorbeeld een polo, jas of pet!

Grote oplage

Kleding bedrukken in grotere oplage? Hiervoor maken wij gebruik van zeefdruk. Vanaf 25 stuks!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kleding bedrukken offerte aanvragen